Mit is akarunk mi, alfonziták?

Először le kell írnom, hogy a Szent Alfonz csapat a második a Keresztény Férfiak Társasága közösség hálózatban. Még az elején vagyunk a hálózatépítésnek, de a kezdőnek a legjobb, mert bármi lehet belőle. Mi Kőszegen ténykedünk, de Szombathelyen már van egy csapat, melynek korábban tagja is voltam. Aztán jött az ihlet egy ismerősön keresztül, hogy kéne ilyen Kőszegre is, és lett. Isten megadta.

A Keresztény Férfiak Társasága (és így az Alfonz csapat is) a keresztény hitet akarja megélni, és kivinni, elsősorban a férfiak közé. Lelkeket szeretnénk menteni Jézusnak. Emellett fontosnak tartjuk, hogy erősítsük a családokat, leginkább a tagok családjait, de rendezvényeink által másokhoz is el akarunk jutni.

Végül fontos, hogy élhető mintát adjunk egymásnak, és minden érdeklődőnek arról, hogyan is kell manapság, az emancipáció korában férfiként élni. Egyben keressük is ennek a módját, vagyis készek vagyunk tanulni, beszélgetni erről másokkal.

Röviden ennyi. Kérünk támogató imákat, támogató gondolatokat, minden szellemi segítséget örömmel veszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfilet.blog.hu/api/trackback/id/tr413146638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.08.11. 20:54:16

Hajrá! Jó ez a kis blog, majd jövök olvasni és szólok egy-két fiúnak is. :)

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.08.12. 06:54:56

Köszi Ani! Te avattad fel ezt a blogot az első kommenttel!
süti beállítások módosítása